DÜNYANIN 1 NUMARALI “DOĞAL TIP” UZMANI DR. BÜLENT AKPINAR’IN “HAYATIN NİMETLERİ” PROGRAMI TURKISH CHANNEL’DA

0
2495
ABD eski Başkanlarından Hollywood yıldızlarına kadar yüzlerce insanı Doğal Tıp yöntemi ile iyileştiren ve bu özelliği ile dünyanın 1 numaralı “Doğal Tıp Uzmanı“ olarak kabul edilen Dr. Bülent Akpınar, uzun yıllar incelediği dünyadaki en eski kültürlerin “doğal tıp” alanındaki tedavi sırlarını şimdi Turkish Channel’da siz saygıdeğer izleyiclerimize anlatıyor.
Amazon Ormanları’ndaki kabilelerden, Orta Asya’ya, Uzak Doğu’ya, Avustralya yerlilerinden Tibet’e, Amerikan Kızılderililerine, Afrika’ya Kutuplar’daki Eskimolara kadar dünyanın çeşitli bölgelerini gezerek Doğal Tıp Tedavi yöntemleri bilgisine sahip olan ve bu bilgilerini “tedavisi yok!” denilerek kendi haline bırakılan müzmin hastalar üzerinde uygulayarak başarılı sonuçlar alan ve tüm bu yöntemleri Hawaii’den Uzak Doğu’ya çok geniş bir yelpazede bir çok üniversite ve sağlık kurumunda derslerde, konferanslarda, seminerlerde onbinlere anlatan Dr. Akpınar şimdi Turkish Channel ile evinize geliyor…
Stressin vücudumuzda yarattığı hastalıklardan, yaşlanmayı geciktirmeye, ruh sağlığından daha dinamik, daha güçlü ve enerjik olmaya kadar aklımıza takılan bir çok soruyu şimdi Turkish Channel’dan Ayşegül Eskier soruyor, dünyanın 1 numaralı Dogal Tıp uzmanı Dr.Bülent Akpınar  “Hayatın Nimetleri” programında cevaplıyor….
Dr. Bülent Akpınar yılların verdiği araştırmalar sonunda çözüme ulaştırdığı bu bilgilerini her hafta “Hayatın Nimetleri” programında Turkish Channel izleyicilerine sunacak.
Sevgili izleyenlerimiz… İddia ediyoruz, Turkish Channel’ın yeni ve ilginç programı “Dr. Bülent Akpınar ile Hayatın Nimetleri”ni izledikçe her geçen gün hayata bakışınız değişecek, kendinizi çok farklı bir dünyada bulacaksınız. Siz siz olun bu programı sakın kaçırayın.
Amerika’da yaşayan Türkler ve Amerika’da neler olup bittiğini merak edenler…
Siz siz olun Turkish Channel’dan sakın ayrılmayın.
Unutmayın, size sadece Turkish Channel yeter…

HENÜZ YORUM YOK

CEVAP VER